top of page

1 dag per week bijverdienen

Voor 1 dag per week bijverdienen kunt u een keuze maken uit verschillende opties. Zo is het mogelijk om 1 dag per week in loondienst te gaan, maar u kunt uiteraard ook voor uzelf beginnen en dan 1 dag per week in uw eigen onderneming stoppen.

In het bijzonder is 1 dag per week bijverdienen interessant voor studenten. In de horeca en in de postbezorging zoekt men regelmatig een werknemer voor 1 dag in de week. Zo kunnen studenten het werk perfect combineren met de studie. Parttime vacatures voor 1 dag per week kunt u over het algemeen op de grote vacaturesites vinden.

Een (extra) inkomen is ook ook prima te realiseren met 1 dag per week thuiswerken. Hoewel er wel mogelijkheden met thuiswerkcentrales (waarbij u wordt betaald door de thuiswerkcentrale) zijn, is de kans dat u dit soort werk ook op korte termijn kunt uitvoeren vrij klein. De vraag naar thuiswerk is een stuk groter dan het aanbod en thuiswerkcentrales hebben doorgaans lange wachtlijsten. Wanneer u gaat thuiswerken, is het het beste wanneer u voor uzelf aan de slag gaat.

Voor uzelf aan de slag gaan voor 1 dag in de week kunt u op verschillende manieren doen.  Wat ervoor nodig is, is toegang tot een computer met een internetaansluiting. Online is geld te verdienen met bijvoorbeeld een eigen website (artikelplatform of webshop) of uw eigen nieuwsbrief.

Om online succesvol te worden is het wel belangrijk dat u serieus aan de slag gaat. Eigenlijk is 1 dag per week toch wel het minimale. Maar wanneer u slim te werk gaat, moet u een aardig eind komen. Het mooie van 1 dag per week online bijverdienen is dat u iets voor uzelf opbouwt. Iets dat kan blijven staan, ook wanneer u er even niet aan werkt.  Zo wordt het mogelijk om gedurende de hele week inkomsten te genereren, terwijl u er maar 1 dag per week tijd instopt.

bottom of page