top of page

Bijverdienen met een marktplaats website

Met een marktplaats website biedt u adverteerders de mogelijkheid om online hun goederen en diensten aan te bieden. Een marktplaats website maken kan met het Marktplaats Script van Vrolijk Internet Services. Het script biedt verschillende mogelijkheden om bij te verdienen.

Op een marktplaats website of advertentie website worden de advertenties ingedeeld in rubrieken. Zo worden computers die worden aangeboden op de website in de rubriek "Computers" geplaatst en boeken die men te koop zet plaatst men in de rubriek "Boeken". Het Marktplaats Script biedt de mogelijkheid om een rubriek zo in te stellen dat de adverteerder moet betalen wanneer hij een advertentie in de betreffende rubriek plaatst. Nu zal dit voor rubrieken met computers of boeken niet direct interessant zijn, maar voor plaatsing binnen zakelijke rubrieken zoals een rubriek met vacatures is het wel interessant om een bedrag te rekenen.

Het Marktplaats Script is zo in elkaar gezet dat een adverteerder direct via uw marktplaats website kan betalen. Na de betaling zal de advertentie direct door het Marktplaats Script worden geplaatst binnen de betaalde rubriek. U hoeft niet te controleren of er is betaald en het is ook niet nodig om de advertenties waarvoor is betaald handmatig zichtbaar te maken binnen de rubriek. Het script neemt al het werk uit handen.

Verder biedt het Marktplaats Script de mogelijkheid om topadvertenties aan te bieden. Topadvertenties zijn advertenties die een bepaald aantal dagen bovenaan in het overzicht van advertenties blijven staan. Daarbij kunt u verschillende termijnen aanbieden en voor deze verschillende termijnen kunt u verschillende prijzen hanteren. Ook voor topadvertenties geldt dat de adverteerder direct via uw advertentie website kan betalen en dat de advertentie na betaling automatisch de status "topadvertentie" zal krijgen. Ook hier hoeft u zelf niets meer te doen.

Het Marktplaats Script is ontwikkeld in de taal PHP. Wanneer u het script aanschaft is het mogelijk om direct een passend webhosting pakket af te sluiten. Kiest u voor het script samen met webhosting, dan zal het script kosteloos worden geïnstalleerd op uw nieuwe webhosting pakket.

bottom of page