top of page

Passief inkomen met Google Adsense

Een prima manier voor bijverdienen is het opbouwen van een passief inkomen met Google Adsense. Google Adsense is een platform van Google waarmee u advertenties op uw website kunt weergeven. Deze advertenties worden gekozen aan de hand van het onderwerp van uw website en het zoekgedrag van uw bezoekers. Op die manier wordt er een passende advertentie weergegeven en is de kans dat er op de advertentie wordt geklikt groot.

Voor u zijn de kliks op de advertenties interessant, omdat ze u geld opleveren. Wat een klik oplevert is sterk afhankelijk van het onderwerp en het bedrag dat de adverteerder per klik betaalt. 68 procent van dit bedrag wordt aan u als "publisher" betaald. Wanneer u een interessante website heeft die veel bezoekers trekt, kunnen de inkomsten via Google Adsense flink oplopen.

Het grote voordeel van Google Adsense is dat het blijvend inkomsten levert. Zolang uw website online staat en er bezoekers op de website komen, zal er ook op de advertenties worden geklikt. Vandaar de term "passief inkomen". Op een gegeven moment hoeft u niets meer te doen terwijl u toch een leuk inkomen blijft behouden.

Wanneer u meer wilt weten over geld verdienen met Google Adsense en het opbouwen van een passief inkomen, dan kunt u overwegen om de e-cursus Passief Inkomen met Google Adsense te volgen. Dit is een heldere e-cursus waarin u leert hoe u een leuk inkomen uit Google Adsense kunt opbouwen. Gemakkelijk te volgen en een aanrader voor iedereen die wil bijverdienen.

bottom of page