top of page

Bijverdienen 65+

Wanneer u 65 jaar of ouder bent, wordt er over het algemeen vanuit gegaan dat u van uw pensioen gaat genieten. Dat is jammer voor de mensen van 65+ die nog graag aan de slag willen gaan. Het grote voordeel van mensen van 65+ aannemen is natuurlijk dat een bedrijf hiermee doorgaans een ervaren persoon binnenhaalt. Toch blijkt in de praktijk dat u 1-0 achterstaat bij sollicitaties als 65-plusser.

 

Gelukkig zijn er voor 65+ ook verschillende alternatieven. Als 65+ heeft u natuurlijk een hoop kennis en levenservaring opgebouwd. Deze kennis en ervaring kunt u commercieel inzetten, waarover u hieronder meer zult lezen.

 

U kunt de kennis die u over verschillende zaken heeft verwerken tot informatieve producten, zoals geschreven artikelen, e-books (dat zijn elektronische boeken) en zelfs tot informatief videomateriaal. Op deze manier kunt u verschillende producten verkopen rondom één of meer onderwerpen.

 

Zelf met uw eigen informatieproducten aan de slag gaan is ideaal voor 65+ omdat u niet meer afhankelijk bent van de leeftijdsfactor die voor veel werkgevers toch speelt. U neemt het lot in eigen handen. En omdat u aan de meeste producten één keer tijd hoeft besteden voor het in elkaar zetten en ze daarna op ieder moment online gekocht kunnen worden, verdient u ook geld wanneer u even niet aan het werk bent.

 

bottom of page