top of page

Geld bijverdienen

Denkt u er aan om geld te gaan bijverdienen, dan is het goed om te weten wat de verschillende mogelijkheden zijn. Hoewel ontslagen en andere  financiële teleurstellingen schering en inslag zijn wanneer het op wereldniveau economisch wat slechter gaat, kunt u namelijk wel degelijk op het lot in eigen handen nemen. Belangrijk is dat u actie onderneemt.

Geld bijverdienen kan door een bijbaan te nemen. Ideaal voor studenten en wanneer u geld wilt verdienen naast uw normale baan. Weekendwerk kan bijvoorbeeld worden gevonden in de detailhandel, de horeca en de postbezorging. Het is helemaal niet gek om een tweede baan te hebben naast uw gewone baan wanneer u wat wilt bijverdienen.

Geld bijverdienen is ook mogelijk met thuiswerken. U zult dan vooral moeten denken aan zelf bijverdienen via internet. De wachtlijsten van de meeste thuiswerkcentrales zijn immers lang en wanneer iemand wil bijverdienen is dat vaak omdat er direct geld nodig is.

Gaat u geld bijverdienen via internet,  dan start u als het ware zelf een onderneming waarmee u kunt bijverdienen. Dat is bijvoorbeeld mogelijk door een informatieve website te maken en daarop advertenties van Google Adsense weer te geven. De methodiek wordt uitgebreid behandeld in de e-cursus Passief Inkomen met Google Adsense. U leert in deze e-cursus hoe u kunt bijverdienen met uw website. Volgt u de strategie nauwgezet, dan heeft u binnen enkele maanden al een extra inkomen.

bottom of page